top of page

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. Feel free to drag and drop me anywhere you like on your page. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

This is a great space to write long text about your company and your services. You can use this space to go into a little more detail about your company. Talk about your team and what services you provide. Tell your visitors the story of how you came up with the idea for your business and what makes you different from your competitors. Make your company stand out and show your visitors who you are.

REFERENCES

Als je spreekt over wat is goed voor mij als ruiter en wat belangrijk is voor mijn paard Flint, dan is De Prinsenhoeve naar mijn idee daar hét antwoord op! Rust, ruimte, gezelligheid en centraal en makkelijk te bereiken. Flint is mij erg veel waard. Daardoor is het voor mij van belang dat wanneer ik er zelf niet ben, hij de aandacht en verzorging krijgt die nodig is. Gerd en Patricia hebben een schitterende accommodatie! De stallen zijn echt super; ruime boxen en altijd netjes waar de paarden ook nog eens kunnen genieten van de omgeving op het land en in de paddocks. De rijhal en buitenbaan zijn echt top om te rijden. Ook kunnen we genieten van het bos dat iets verder ligt waar we kilometers heerlijk kunnen rijden. Kortom een luxe stal met al het comfort en faciliteiten waar ik van geniet en Flint veilig en meerdere keren per dag zijn stal uit komt.

 

Ook de begeleiding en training is voor mij van belang; je wil toch groeien als combinatie. Daarbij heb ik de juiste hulp gevonden bij Patricia en Gerd. Het mooie is het teamgevoel: je doet het samen en maakt een plan. Geen vraag is te veel! Ik geniet van de lessen die best wel pittig kunnen zijn en groei samen met Flint en daar gaat het om. Daar ook de begeleiding voor wedstrijden, een steun die erg gewaardeerd word. Tegelijk draait het niet alleen om trainen en presteren maar ook om lachen en gezelligheid. Waar de kantine natuurlijk de juiste plek is! Onder het genot van een wijntje met de mensen van stal nog even genieten is voor mij de ideale combinatie van een leuke en fijne stal.

Tom

Naarden

Al meer dan 12 jaar word ik met veel plezier door Patricia begeleid bij het trainen van diverse paarden. Inmiddels draagt ook Gerd hier z’n steentje aan bij. Hoe fijn is het om niet alleen tijdens de lessen maar ook daar buiten gesteund te worden met het ontwikkelen van jezelf en je paard.

Kom je er niet uit en loop je tegen bepaalde dingen aan, dan wordt er gekeken naar oplossingen of uitleg gegeven waarmee je verder kan werken. Dit vind ik zelf heel prettig waardoor ik altijd weer enthousiast en gemotiveerd raak om verder te trainen en de lat voor mezelf maar ook voor m’n paard hoger te leggen. En dan heeft mijn paard ook nog eens het geluk om op deze prachtige accommodatie ‘De Prinsenhoeve’ te staan. Tja wat moet ik nog meer zeggen, “happy horse, happy owner”

Madelon & Doortje

Wijk en Aalburg

Een jaar sta ik nu met Zero bij Patricia en Gerd op stal en ik moet zeggen dat dat prima bevalt!
Zero heeft een prachtige-, grote- en altijd schone box en wordt dagelijks een halve dag in de wei gezet en ‘s winters in de paddock of in de stapmolen. Hij wordt goed in de gaten gehouden qua gezondheid en conditie, en als er iets is wordt dat meteen besproken of krijg je een appje;
een fijn en veilig gevoel!

De stallen, binnen-en buitenrijbaan zijn groot (20x60), mooi en in tip-top conditie.
Ik heb regelmatig les van zowel Patricia als Gerd; Patricia is gespecialiseerd in dressuur en Gerd geeft springles. Beiden tot op hoog niveau.
Patricia is heel precies en ziet werkelijk àlles; ze begeleidt jou en je paard op een rustige, klassieke manier om hem d.m.v. oefeningen te trainen en te gymnastiseren. Daarbij geeft ze veel uitleg over het hoe en waarom en mag je alles aan haar vragen. En àls ze de resultaten dan goed genoeg vindt dat je op wedstrijd mag, dan is de wedstrijdbegeleiding zó goed als ik nog niet eerder heb meegemaakt!

In de buitenbaan (20x60) staan allerlei hindernissen opgesteld voor de springles. Ik ben absoluut geen held op springgebied maar Gerd geeft je zoveel vertrouwen en rust dat jij en je paard gewoon met plezier over de sprongetjes heen gaan. Hij bouwt de les heel ‘dressuurmatig’ op en let vooral op je houding, het aanrijden op- en de afwerking na de sprong; de hoogte is niet het belangrijkste alhoewel gevorderden aardig de hoogte in gaan... Het gaat vooral om rust, vertrouwen, afwerking en plezier. Ook Gerd geeft veel uitleg en mag je alles vragen. Het leuke is dat hij met evenveel plezier en enthousiasme zowel een beginner als een gevorderde lesgeeft!

En Zero? Zero is ‘happy’ en begint er steeds ‘atletischer’ uit te zien!

Annet

Breukeleveen

Wat ik fijn vind, is dat bij Gerd het belang van mijn paard altijd voorop staat: per les kijkt Gerd waar we op dat moment staan en wat mijn merrie en ik nodig hebben om beter te worden dan de vorige keer. Het begint altijd met de basis en Gerd ontgaat weinig. Vaak combineren we dressuur en springen, daardoor zit ik beter en is mijn paard gespierder en losser. En het belangrijkste: ze lol in haar werk.

Gerd geeft mij vertrouwen om over een hindernis te springen. Lessen beginnen altijd met een rustige opbouw zodat ik samen met mijn paard in het juiste ritme kom.  Ik weet dat Gerd mij  nooit een hindernis zal laten springen die we niet aankunnen. Ik rijd ook eventing (SGW) en door de training van Gerd ben ik veel zelfverzekerder geworden in de cross.

Tijdens wedstrijden is Gerd er vaak bij om mij te helpen. Gerd  weet altijd precies wat hij tegen me moet zeggen om me rustig te krijgen. Hierdoor ga ik ontspannen de ring in en sluit ik mijn wedstrijd af met een glimlach en een blij paard.

Ik denk dat we als combinatie nog heel veel van Gerd kunnen leren en ik ben benieuwd waar dat ons gaat brengen.

Joke

Hilversum

Sinds een half jaar les ik bij Patricia met mijn pony Jane.

Dit heeft mij heel erg geholpen. Ik had Jane nog geen eens een jaar toen ik begon te lessen bij Patricia. Ik zag het allemaal even niet meer zitten.

Meestal als wij gingen rijden ging het heel erg slecht. Soms stopte ik maar omdat er geen beginnen aan was. Dit is achteraf niet zo slim geweest, ook omdat Jane goed leiding nodig heeft.

Maar door dit gedoe zijn wij wel bij Patricia terecht gekomen. Patricia gaf mij het vertrouwen dat Jane echt niet zomaar gaat bokken of steigeren.

Ze zei dan ook altijd als de les 10 minuten bezig was en ik in het begin nog een beetje gestrest was; ´Als Jane er echt vandoor was willen had hij het allang gedaan.´

Dit gaf mij een goed vertrouwen in Jane maar ook in Patricia. Elke les ging steeds een stukje beter:) Als Jane nu probeert te klieren laat ik hem weten dat gewoon naar mij moet luisteren.

Ik durf Jane nu ook goed aan te pakken als dit nodig is. Ik ben heel blij met hoe Patricia les geeft. Dit heeft zo veel geholpen. Ik rijd nu ook steeds vaker alleen met Jane buiten zonder andere paarden.

Een half jaar geleden was dit nog echt niet gelukt. Ik ben heel trots op Jane. Hopelijk kunnen wij later wedstrijden gaan rijden. Ik ben Patricia heel dankbaar dat ze mij zo heeft geholpen en nog veel dingen gaan leren. 

Marielle

Huizen

Ich habe so ein Glück gehabt dass ich Gerd gefunden habe! Ich bin vor 2 Jahren nach Holland gezogen, seitdem reitet er Kara 3x die Woche, und gibt mir 1 bis 2 Mal in der Woche Unterricht.

 

Warum hatte ich in meinen Augen Glück? Erstens weil ich in den letzten beiden Jahren unglaubliche Fortschritte gemacht habe. Bis heute ist es so dass ich jede Stunde einen Aha-Moment habe, etwas fühle das ich vorher noch nicht gefühlt habe. Zum Beispiel habe ich letzte Woche zum ersten Mal Traversale gemacht, und im Lauf der Stunde tatsächlich kapiert wie das harmonisch funktioneren kann.

Zweitens tut er das auf eine Art und Weise dass ich am Ende jeder (!) Stunde denke ich hab einen super Job gemacht. Eine grossartige Motivations-Spritze für den Job am naechsten Tag!

 

Dieses positive Gefuehl zu vermittlen ist ihm möglich weil er drittens offensichtlich richtig einschätzt was an dem Tag gearbeitet werden muss. Instinktiv wählt er die richtige Reihenfolge mir diesen zweifelsohne komplexen Sport beizubringen.

 

Er ist also nicht nur ein überragender Reiter, auf den ich mich 100% verlassen kann und der auch immer kurzfristig einspringt – unbezahlbar mit Job & Kids. Sondern gleichzeitig ein aussergewöhnlich talentierter Coach. Und das in Dressur als auch Springen.

 

Kara war nicht ein Mal verletzt seit wir hier sind, sie sah nie besser aus, und ich fange an zu glauben dass aus mir doch noch ein passabler Reiter wird. Zusammengefasst: Gerd ist ein Grund in Holland bleiben zu wollen!

Silke

Hilversum

Ik les nu bijna twee jaar bij Gerd. Voor mij is een klik met een instructeur ontzettend belangrijk en met Gerd was die er sinds de eerste les. De rust waarmee hij problemen aanpakt, is essentieel voor mij, gezien het feit dat ik niet het makkelijkste paard heb. Gerd zoekt samenwerking met de ruiter om het paard te verbeteren, en daardoor verbetert ook direct de combinatie. Door zijn positieve benadering geeft hij elke les opnieuw vertrouwen en support. Hij kijkt steeds naar de 'mood' van het paard en past zijn werkwijze daarop aan, of dat nu springen of dressuur is. Dat maakt hem voor mij een enorme professional en ik leer heel veel van hem. Ik krijg telkens nieuwe inzichten in mijn paard en in mijzelf.

 

Ik ben altijd behoorlijk kritisch op mijn instructeurs, maar Gerd valt absoluut in mijn top 3. Hij is een bijzonder mens, een professional in het vak met oog voor paarden én mensen.'

Renske

Hilversum

Na jaren zelf eigen paarden te hebben gehad en veel wedstrijden te hebben gereden, kreeg ik kinderen en verdween de paardensport even naar de achtergrond. Gelukkig blijkt onze dochter van 7 ook 'besmet' met het paardenvirus en zochten we naar de beste start om te leren paardrijden. Nina mocht een privéles proberen bij Patricia en was meteen verkocht. Naast de geweldige pony die haar in alle rust laat leren, is vooral Patricia een gouden instructrice. Zeer deskundig, rustig en paardvriendelijk. Een zeldzame combinatie in de tijd dat ik nog reed en misschien nog steeds wel. Onze dochter reed in no time los, zit keurig en rijdt al volop figuren. Patricia's directe aanpak werkt ook goed, aangezien Nina nog een beetje verlegen is. Ze legt alles heel goed uit en leert haar nu al een zachte hand te hebben. Ik zou willen dat ik zelf zo had leren paardrijden in plaats van in een manege-les met tig kinderen, waar we vaak vielen en veel minder leerden. Patricia is een absolute topper, wat ons betreft.

Sacha en Nina

Hilversum

Ik heb een aantal maanden lessen gevolgd bij Patricia. Ik ben hier erg enthousiast over. Ze geeft een goede uitleg en vraagt ook of je deze snapt. Zodat je deze zelf goed in de praktijk kan uitvoeren. Patricia geeft de lessen op een persoonlijke gezellige manier, waar door de lessen ook heel leuk zijn. Ook kan je bij haar altijd terecht voor advies of vragen, ik zou Patricia dan ook zeker aanbevelen bij andere.
 

Quinty

Maarssen

Please reload

bottom of page