top of page

WE HAVE THE

FOLLOWING

FACILITIES

Dressuurclinic Rien van der Schaft

December 27, 2018

Vrijdag 28 december komt Rien van der Schaft bij ons een dresuurclinic geven. De dag begint met een theorieles, deze les zal ongeveer een uur duren. Voor deze les zijn nog een aantal plekjes vrij. De kosten zijn

€ 20 per persoon en dit is inclusief het bijwonen van de lessen.

De rijlessen zullen ongeveer 45 minuten duren en je rijdt samen met iemand van hetzelfde niveau. Voor de lessen is deelname helaas niet meer mogelijk. Je kan je nog wel opgeven voor de reservelijst.

Alleen komen kijken bij de rijlessen kan natuurlijk ook, iedereen is welkom. De kosten hiervoor zijn € 7,50 per persoon.

Opgeven kan via patriciavandelden@gmail.com

De entree is inclusief koffie/ thee, jullie aangeboden door Synovium Horse Health.

Ponyrijden

November 09, 2018

Op de Prinsenhoeve kunnen kinderen tot 7 jaar al spelenderwijs kennis maken met onze Pony’s Bumba en Bertus. De kinderen op deze leeftijd hebben bijna nog nooit  “ echt “ gereden. Op onze manier leren wij ze een goede houding en zit, en voorkomen we dat ze iets aanleren wat ze later weer moeten afleren. Onder persoonlijke begeleiding krijgen de kinderen naast het ponyrijden les in de omgang met de pony, poetsen en verzorging,  veiligheid en de regels in en om de stallen en rijbanen.  Na een aantal lessen op de Prinsenhoeve beheersen ze de  basis van het ponyrijden en zijn ze vertrouwd geraakt met de wereld van de paarden, iets waar ze hun hele leven lang plezier van zullen hebben.

 

 

Dressuurclinic Eddy de Wolff

July 30, 2018

Op 26 april heeft internationaal jurylid Eddy de Wolff een proefgerichte clinic gegeven op de Prinsenhoeve. Van Grand-Prix tot B niveau, iedereen kwam aan bod. Zeker voor herhaling vatbaar!!

De 1 e springclinic was een daverend succes!!

July 30, 2018

31 maart was het zover, de allereerste springclinic op de Prinsenhoeve gegeven door Gerd van Delden!! Het was een zeer geslaagde dag met enthousiaste deelnemers en veel publiek.

De kantine is klaar!!

February 08, 2018

Naast het trainen en verzorgen van de paarden draait het bij De Prinsenhoeve ook om lachen en gezelligheid met elkaar. Daar is de kantine natuurlijk de geschikte plek voor met een heerlijk drankje en hapje.

De molen is klaar!!

November 30, 2017

De wandelschoenen kunnen in de kast, weer een project klaar!

Lekker luie dag

November 09, 2017

Doutzen heeft een heeeel zwaar leven......

Voor het eerst rijden in de nieuwe rijbaan...

August 06, 2017

En dan de 1e keer in onze nieuwe buitenbaan. 

Even voorstellen...

July 30, 2017

Op onze kleinschalige fok- en africhtingsstal staan persoonlijke begeleiding , zorg en kwaliteit voorop. Ruiters en paarden van alle niveaus zijn welkom zowel in het springen als in de dressuur. Bij de begeleiding wordt veel aandacht besteed aan de basis met oog voor zowel ruiter als paard. Hierdoor krijg je goed inzicht in de samenwerking tussen jou en je paard en eventuele probleemgebieden. Wij, Patricia Kuenen en Gerd van Delden, kunnen je hierbij helpen.

Van historische boerderij tot modern stallencomplex

July 29, 2017

Het begon met de aankoop van een oude boerderij. Welke nu is omgetoverd tot een waar paradijs voor paard en ruiter. Zowel het woonhuis als het omliggende terrein en de oude gebouwen op het erf, zijn onder handen genomen. Daarbij isde oude sfeer van de boerderij zoveel mogelijk behouden. Zo hebben is de oude schuur naast het woonhuis intact gelaten en is de nieuw stal in dezelfde stijl opgetrokken. De oude beerpunt is omgetoverd tot een fraaie stapmolen...

Please reload

bottom of page